Beli 1 percuma 11

That day kan masa aku pi rumah awek yang jual washing machine tu aku nampak banyakkkkk buku disusun atas meja makan. So aku dengan ramah dan muka tak malu tanya dia…


nak jual ke?

Some I nak let go

Ooooooo…….wink wink. U dah sort ke? I tengok ek

Aku pun pilihlah kat satu bahagian…….. takkan nak pilih banyak-banyak bahagian pulak sebab dia kata dia belum habis asing-asingkan lagi. Dalam tak malu tu malu jugak. Aku dok fikir mesti dapat diskaun kaw kaw nih sebab dah beli barang. Akhirnya dapatlah stok yang kat bawah ni + ada lagi sebuah…………. Mostly buku agama sebab dia kata dia dah tak nak dah. Ada banyak buku lain yang aku minat tapi maluuuuuuuu.....


Tima kasih Feesa ye……. for the free books!

* collect collect collect..... kalau aku tak sempat baca anak cucu boleh baca

I appreciate your comment so let s say something
EmoticonEmoticon

Artikel Terbaru

Google+ Followers

Followers

Ping Blog

Blogged.my

Blogged.my

blogr.my

Auto Ping

Ping your blog, website, or RSS feed for Free