Recents in Beach

header ads

Senangnya dalam hati...

Hari ni dpt loan statement dr bank, alhamdulillah....skt lg nak selosai loan rmh ni. Suke sgt! Bila tunjuk kat my hubby, "knapa byk lg ni?". Laa...dah byr skt2 tgl byk la...

If we manage to settle it by nxt ye-insyaallah- means i/o kna byr for 25 yrs we only pay for 11 yrs. Mudah2an berjaya. I've told my husband rmh yg kita ddk ni kna settle cepat2 bimbang jugak kalau both of us mati cepat sapa la nk uruskan hutang piutang (eventho ada MRTA), nak tukar nama lagi...bkn skt kejanya tu oooiii kalau dah masuk ke Amanah Raya.

Post a Comment

0 Comments