Recents in Beach

header ads

Dapatkan diskaun tempahan OYO rooms di sini !

Just a short notes.

I nak bagi referral code to book OYO rooms (hotel) so that you'll get RM100 OYO money bila mendaftar.

Senang jer... download apps OYO kemudian sign-up. Masukkan kod di bawah unuk mendapatkan kredit RM100 yang boleh digunakan ketika membuat tempahan bilik.  Senang kan? Senang giler. Bulan sebelas dah cuti sekolah oih, boleh buat tempahan dari sekarang untuk mendapatkan bilik yang affordable.

Kod diskaun: MARILHYFF 

Ingat tau, MARILHYFF

Get discount on OYO rooms with this code: MARILHYFF  😍

Image result for oyo





Post a Comment

2 Comments

  1. Hmm memang dah ada aplikasi OYO ni .. malah ada baucer diskaun pun ... cuma belum gunakan lagi. Nak tgk hotel yang sesuai untk bercuti ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Berbaloi jugalah. Pernah dapat Art Hotel rm30 je dan family room di KL dan Melaka dalam rm60 je. Yang penting tilam best dan ada air-cond.

      Kena tempah cepat sebelum habis.

      Delete

Feel free to leave your comment below. Thank you.