Jemput baca blogpost lain jugak!

Tags

Hello....!

Mengikut rekod ramai yang membaca blogpost Medan- ke Pajak Ikan yukkkk! Eh uolls, fyi kebanyakan kota besar di Indonesia tu akak dah pergi so boleh baca yang lain juga ya. Manalah tahu boleh menambah info sebelum uolls travel sebab ada tempat yang akak dah buat lebih dari sekali. Sharing is caring katenyer...taip je nama kota tu dalam kotak search haa melambak keluarnya. Tapi nak minta maaf sesiap sebab dulu rajin nau guna short form, tak sempat edit semua lagi, ada banyak blogpost yang masih dalam draft. Nak settle yang itu dulu.

Kota Belanja...Bandung

Kota Seni ... Yogyakarta

Homestay unik...Solo

Kesan Tsunami ... Banda Aceh

Danau yang indah... Medan

Gunung Bromo... Surabaya (ai tak naik sebab pregnat 6 bulan, gigih nak pergi juga hihii)

Semarang

Kota penuh candi...Bali (i vote for Bali kalau tak nak shopping)


Tempat-tempat lain pun ada juga nun kat atas tu ada tertera. Taklah banyak mana pun. InsyaAllah next month ada tempat baru.

Rabbi yassir wala tuassir.


Happy reading!






Artikel Terbaru

Google+ Followers

Followers

Ping Blog

Blogged.my

Blogged.my

blogr.my

Auto Ping

Ping your blog, website, or RSS feed for Free