Dataran Lang @ Langkawi

Tags

Walaupun dah beberapa kali ke Langkawi tapi Dataran Lang tak pernah termasuk dalam itinerary. Bila tengok gambar orang lain macam cantik jerr... macam comel jerr...





Kami dapat extend bilik sampai pukul 3 petang so ulang balik la ke tempat shopping (menemankan orang shopping je). I cuma beli magic pan dan coklat sajork. Aku dulu kini dan bukan selamanyalah tak beli pinggan mangkuk ni, tak tahu mana nak simpan. Magic pan tu meme best, bakar lamb chop sekejap je dah masak. Murah pulak tu...RM53!

Flight delay 2 jam, redha je lah.... nasib baik kereta park di airport. Kata kawan aku yang hampir setiap bulan naik premium airlines, bayar tiket mahal ada delay jugak kak long.....

I appreciate your comment so let s say something
EmoticonEmoticon

Artikel Terbaru

Google+ Followers

Followers

Ping Blog

Blogged.my

Blogged.my

blogr.my

Auto Ping

Ping your blog, website, or RSS feed for Free