Recents in Beach

header ads

Ulangkaji dvd

A few days ago aku dgn my anak dara dok mengulangkaji vcd/dvd lama. Punya la byk kooo…aku rasa beribu duit hbs beli vcd/dvd tu.

Mlm tu kami tgk Foolproof dgn Paparazzi. Foolproof ni ttg 3 close friends yg berkawan sejak di U merancang a perfect heists then being blackmailed by one gangster named Leo. Best! Best! Aku suka cerita cerdik mcm ni, cite tipu yg tak nampak menipu mcm cite Hindustan tu.

Paparazzi pulak ttg 4 paparazzi yg melampau. Masa 1st aku tgk cite ni dulu barulah aku nmpak dgn jelas kerja2 tak bermoral dia org ni and bila tgk cite ni jugak aku mesti terbayang kereta Lady Diana yg remuk tu. Most propably puncanya dia org ni jugak katanya. Masa aku tgk hero tu…spt pernah kulihat tapi di mana ya?...jenuh gak la aku scan kepala otak aku ni baru teringat cerita 2 Fast 2 Furious 2.


Then tengok Pearl Harbour pulak. Aku rasa dulu aku tgk kat panggung, best punya pasal then beli pulak dvd. Ceghita perang ni actually bukan taste aku but this one exceptional lah. Dengan sound effects yg gempak and props yg malatops...tak sia2 aku ulangkaji.

Cite ni pun best - perang Balkan. Biasa la Amerika mesti hero. I think Owen Wilson too cute to be a leutenant dgn gigi comey dia tuh...

Cerita ni pun bagus cumanya aku tak blh nak ulangkaji sbb dvd tu dah melekat segala habuk.

Post a Comment

0 Comments