Pengguguran janin

Tags

1) Masa aku bersalinkan anak yg ke3 kat satu klinik swasta kat Seremban in 2002, ada 2 3 org bdk pmpuan tersengih2 nak kena pelempang sedang menunggu giliran msg2 nak buat abortion.

2) A married woman next to my bed menunggu masa nak gugurkan kandungan yg dah 5 bulan atas alasan baby tak grow - dia teresak-esak masa tu. Bila dah selesai staf klinik tanya sama ada dia nak janin tu ke tidak and she said "no". I was wondering kat mana la janin tu kena humban.

3) Ada student U di ibukota gugurkan anak dr lelaki yg sama dah 2 kali. Yg ke2 lahir sempurna dan diberi kpd org lain. Dengarnya rahim dia dah rosak. Ko ingat jantan tu nak kahwin dgn dia ke? Dia mesti nak yg mcm ustazah - sesuci Safi

4) Dlm newpaper mgu ni 384 bungkusan janin ditemui di sebuah kuil Bangkok. (Al Jazeera kata 950 dlm 1 bilik, 2 bilik lg blm check). Itupun ada org komplen terhidu bau busuk. Itu yg dijumpai sahaja, yg dah ditanam/dicampak mana2/bg anjing makan? Yg manusia makan?
Nota : industri seks di Thailand adalah halal.





credit to blogserius



Org cerita proses abortion ni sakit, betul ke? Kalau sakit kenapa sanggup buat berkali-kali?

178 comments

kt mane buat abortion tu. klinik ke

anon: klinik swasta tengah bandar

boleh kasi tau alamat

This comment has been removed by a blog administrator.

cikincikon@y.c

can i have the address? innuendolite@gmail.com

kalau boleh nak juga alamat klinik tu...satu hari je ke process??brape ye?

brape cost ye..?

can i hv the address too?

hi..how can i contact u to gain info regarding this?

bleh tahu lebeyh lanjut pasal ni? pm me chick_cute128@yahoo.com

can i have d address 2....dydy_eddie@yahoo.com

boleh sy taw alamat? emel kt thestar_76@rocketmail.com

Bole bgtau alamat?
Syaf1109@yahoo.com

bleh bgtau alamat klinik tu x? send at email sha_faziera@yahoo.com

bleh bgtau alamat tu x?nrd_bluemarine@yahoo.com

email to me at this address cfhitchen@gmail.com

Thank U...

tlg send alamat klinik tu. mr_fiqk@yahoo.com

tlg sent alamat klinik 2. sy nak info lebih lanjut . emailkan kat epulbaha@yahoo.com

farahlicious007@gmail.com
tlg bg alamat klinik tue please..

kami terpaksa..

salam...alamat klinik tu kt mne?msg kt no ni 0178706480(man)
tq..

memang sakit sangat kalau kita mengalaminya...
itu lah orang yang sering kata pada kita...
sakit bersalin dengan sakit gugur lebih sakit rasanya orang yang bersalain...

bole bg adress klinik tu x? yantie_nadzri90@yahoo.com

saya pun nak address klinik tu...
email saya yaya_zmz@yahoo.com
mekaseh...

sape yang dah dapat alamat tu bole tlg send kt sy plak x...please tq mascantik@yahoo.com

minta kerjasama..bagi alamat details klinik tu,saya betul2 memerlukan..tolong..send email kat saya. selamat_bakri@hotmail.com

can you give the address & the cost?send to jessie_cutie@yahoo.com URGENTLY tq

can you give the address & the cost?send to jessie_cutie81@yahoo.com URGENTLY tq

can you please tell the address and how much does it cost ? Thanks. superfox4792@yahoo.com

tolong kasi tahu alamat nya,,email ker fara_rafera_2122@hotmail.com

email me plsss the address ...

aqi_cheeky91@yahoo.com

can u give the adress that clinic and the cost...seeedsa@yahoo.com

sy perlukan alamat klinik 2 dan kosnya skali.. tlg email pd sy juga.. thanks
yan_kl89@yahoo.com

sy perlukan alamat klinik 2 dan kosnya skali.. tlg email pd sy juga.. thanks
nieafunky@yahoo.com

boleh tolong send alamat klinik tue... saya perlukan.......... batman_panther@yahoo.com.my

i was supposed to get married in 2 mths, but i dapat tahu my tunang cheated on me, skrg dia nak putus tunang, tolong hantar alamat klinik tu dan kos....i tak nak lahirkan bayi luar nikah...tlg berikan alamat kilinik ini n ks... ke renee180681@hotmail.com

tolong bagi alamat klinik tersebut n kos ke email renee180681@hotmail.com ....i ditipu oleh tunang i ...dia dah berkahwin sebenarnya :(

Hi.. i really need the clinic address.. can u send it to my email address here. m.myles@rocketmail.com
Thanks a lot

bleh bg adress klinik tu dak? namysan@yahoo.com

BOLEH BG ADD CLINIC TU?? REZ313@ROCKETMAIL.COM

aku tak tahulah apa prasaan diaorang ni masa gugurkan janin yg tak bersalah tu. Masa buat tak pikir pulak dosa. Memang patut di laknat je org macam ni...Astagrafilullah...

ramainya yg nak alamat klinik nak gugurkan kandungan

anon 6:36PM, nak disebat mengikut quran tak bagi nak direjam dikata kejam. Kalau dihukum mengikut logik akal manusia inilah akibatnya. Islam tu agama mencegah bukannya menghukum.

Anyone can let me knw the clinic addresls..... Can pm me to this e-mail (davidjsw_kimmao@live.com.my

nak tanya,klinik tuh blg gugurkan kandungan 5 bulan ke even die pernah operate anak 1st?blh bgik alamat n no fon klinik tuh?sbb sy tgh buat research mengenai penggugguran kandungan..sila bgik feedback in cituz@yahoo.com.

ruggedmom...send to me the address plz....winnie_trisha@yahoo.com

ruggedmom...plz send me the add...

can u please send me the address of the clinic. If possible can u please pm me the address. in need.
syd_affandi@yahoo.com
TQ.

will you send me the address,gorilla_8819@yahoo.com,really appreciate it,

bodoh ke apa dorg nie? Nak wat zina pun buat lah,tp akibatnya,berani lah tanggung.....

saya telah berumur dan mempunyai pelbagai penyakit sperti darah tinggi dll. boleh saya dapatkan alamat doktor itu? saya betul2 memerlukan cara yang selamat. sakinahsulaiman88@yahoo.com tq :)

hai can u plz PM me the address of the clinic? i really need it now. tq.
mustafakamal24@yahoo.com

kat seremban ke klinik tu? aku rasa mcm tahu je kat mana.....

boleh email sya x alamat klinik tu.brapa harga kos nye??
k.chik_6130@yahoo.com

bleh email sya x almt klinik tu..brapa kos nye??

can i have the address..
k.chik_6130@yahoo.com

boleh bagi alamat tak ? ganas_gila@ymail.com .

i need the address ..
plz help me ..
naim_ahmad11@yahoo.com

boleh x i nk tau alamat klinik nih,plz email me asap..hafirahsnurmihsah@yahoo.com

boleh x email i alamat klinik nih?
hafirahsnurmihsah@yahoo.com

Tlg bg alamt klinik tu..sesiapa sje..email ke khaira92_0204@yahoo.com

Sesape blh bg alamat klinik tu skali dgn kos..email ke khaira92_0204@yahoo.com

Boleh bagi saya alamat klinik itu
saya amat perlukanya
ran56151@hotmail.com

Boleh saya alamat tu?
ran56151@hotmail.com

i need the address ..
plz help me ..
elisamayden@gmail.com

i need the address ..
plz help me ..
elisamayden@gmail.com

can i have the address of the clinic? my email alif.linda11@gmail.com

Nk address boleh.. Or no fon klinik tu... mya_akazyi90@yahoo.com

can you give me the address of the clinic too?..my friend need ur help please..pm me as soon as possible at atie_tq@yahoo.com.thnks

kt seremban ke klinik tu? ape nme ye? bleh pm x? nk taw je.. nk tlg kwan nie.. tq.. pm @ eisya_am89@yahoo.com.my

Can u give me the address.. Plizzz at rz.zalie.88@gmail.com. Or fon no.the clinic

can i get the address for the clinic?
really need it... tq
eltonkw8871@hotmail.com

can i have the address of the clinic? botolairsaya@mail.com
TQ

bole dptkan address klinik tu x? botolairsaya@mail.com

Nk alamt klnik 2.. nurulelissza93@gmail.com

boleh berikan alamat,email ke xo_girls@ymail.com
tq

Jangan lar ggur kn kndungn..anda akn mnyesal yg cam prnah sy alami skrng..sy nk tnye,klu sy prnh wt dosa besar ngn ggurkn kndungn adkah sy layak tuk mngndung lgi?sumpah mnyesal cgt

Please lah jangan abort. Nanti akan meyesal.

pm clinic address. tq. p4nicdisc0@gmail.com

pm clinic address. tq. p4nicdisc0@gmail.com

Plz pm alamat.sy dah mngandung 5 bln sy trpaksa ggurkn kndungan krn penyakit tyriod sy ni plz email alamat ke puteririta_comel@yahoo.com.my tq

pm alamat n kos rawatan ye..tq
fahazrin_88@yahoo.com

boleh bagi alamat klinik dan kos nye?
aguntone.punk88@yahoo.com.my

boleh send kn alamat klinik x? ke lynnmlake179@gmail.com

hi..need help..could you please pm me the address of the clinic to desperadodad@gmail.com. tq

hi... really need help. could you please pm me the clinic address to bloodyfendi@yahoo.com. really need it to help my cousin.. tq.

hi.. i really need your help. please pm me the address of the clinic... di_fender@yahoo.com really appreciate your help. please..

Bleh bg alamat klinik tu..halisa_azmi@yahoo.com

saya sudah berkahwin dan mempunyai anak..boleh tahu dimana klinik itu kerana bukan masa yang sesuai mempunyai anak.emel please karolqasperi89@gmail.com.thanks

Inform me klinik tuh pls. kutaksempurna13@yahoo.com

Pm sy alamat n kos please . Really need this . nuradila_zulkifli@yahoo.com

Plz pm alamat.sy dah mngandung 4 bln sy trpaksa ggurkn kndungan krn penyakit tyriod sy ni.tiap2 mlm sy tdk dpt tidur, asyik menangis shj plz email alamat ke aqil1998@yahoo.com.my tq



Read more: http://www.ruggedmom.com/2010/11/pengguguran-janin.html#ixzz2VxxFQyWy
Under Creative Commons License: Attribution

anon 10:46

kalau nak menggugurkan disebabkan penyakit boleh saja minta nasihat/recommendation dari klinik/hospital

Plz pm alamatklinik serta no tel.sy dah mngandung 4bln sy trpaksa ggurkn kndungan krn penyakit tyriod sy ni plz email alamat ke aqil1998@yahoo.com.my tq

dah pergi dah tapi klinik/hospital kat trg tak nak buat sbb tu sy kena cari kat tempat lain.tlglah sy dah tak mampu dah nak tanggung derita

pihak klinik/hospital ditrg tak mahu buat sbb itu sy cari klinik ditempat lain.tlglah sy pm alamat

sy dah minta nasihat/recommendation dr klinik/hospital di trg tapi mereka tidak mahu tlg sbb itu sy cari klinik yg sanggup buat

sy dah pergi keklinik/hospital ditrg ttp tiada doktor sanggup buat krn dah mengandung 4 bln. tlg lah sy

sy dah tanya doktor ttp dekat sini tidak ada doktor sanggup buat. sy juga tlh mendpt persetujuan suami.tlg lah pm alamat klinik & tel sekali mhn sgt2 ruggedmom

ruggedmom mhn email nama klinik & no tel ke email aqil1998@yahoo.com.my. sy mmg memerlukan sgt2 tlh lah sy pls

Pm sy alamat n kos please adzim_moon@yahoo.com

pm me about the clinic..share_rulle@yahoo.com

If you think you wanna give your baby for adoption, please do give her to me...i really desperate to have a child. please email me at thefatwitch28@gmail.com

Please do give your baby to me, before abortion please do consider who don't have child like me...i'm a desperate lady who need child. please email me at thefatwitch28@gmail.com

ape emel add bloger?

pm klinik add & no tel.. urgent tq.. muhdmister@yahoo.com.my

Ada email blogger tak? Pls share

pm address klinik n harga

rainbow_colourstyle@yahoo.com

Pm sy alamat n kos please

rainbow_colourstyle@yahoo.com

Hai akak,tlg emel kt sy nme kinik,alamat,no fon n kos gugur ni scepat mgkin ye..tq..
ailizailin_ida@yahoo.com.my
castrotroy6986@yahoo.com

Hi there, i'm a journalist. I tgh nak buat analisis for my artikel ttg gugur bayi. Could u email kan I nama klinik ni please? owheylin@gmail.com

appriciate if anyone could please help me clinic and contact email me at bunnybun022@gmail.com

pls inform saya nama n alamat klinimtu,,,if area kl lagi bagus,,,tq...miszmunchy@gmail.com

email nama dan alamat klinik serta cost to zerrixx_grid99@yahoo.com

plis email encik.lanun@yahoo.com

Pls email to me clinic name, address and the cost. Thanks
smellz83@hotmail.com

Send email to me clinic name,adress n cost...andywaniedaniel@gmail.com tqvm

astaghfirullah...tgoklah betapa ramai yg merayu2 nak tau klinik tu kat mna semata2 nak buang anak x berdosa..wahai kalian yg berniat spt itu..fikirlah sedalam2nya krn Allah...jika xbersedia @ terlanjur @ ada penyakit lain plislah jgn gugurkan anak yg xberdosa tu..lebih baik cari rumah perlindungan krn ramai manusia diluar sana yg nak anak tp xleh dpt...dan kemudian bertaubatlah semoga Allah terima kalian...lebih baik dari membuangnya...subhanallah...

Salam..saya sgt berharap untuk anda2 x buat abortian tu.. sesiapa yg sudi untuk melahirkan bayi tersebut.. boleh berikan sy bayi tu.. sy dan suami akan jaga bayi tersebut seperti anak kami sendiri.. sgt2 berharap.. tolong sy merayu jgn gugurkan bayi yang x bersalah tu..
sesiapa yg pelukan penjaga kepada bayi ..sy dan suami bersedia untuk terima..boleh email sy.. purple_violet1610@yahoo.com
PLEASE!!! DEMI ALLAH>> JGN LAKUKAN!! anda akan menyesal nnti.. sesiapa yg ada masalah dan perlukan teman utk meluahkan perasaan.. ur welcome.. email me..

Corrine873@gmail.com
Plz alamat n no

Corrine873@gmail.com
Plz alamat n no

email nama dan alamat klinik serta cost to wendeegenji@gmail.com

Alamat klinik.serta kos please urgent .

Pm address please.. And phone no klinik..

Pm address and phone number clinic please.. Urgent

Pm address and phone number clinic

urgent..blh saya tahu alamat klinik? terima kasih.
estherling95@ymail.com

Pelase email me admint.. Addres for clinic.. Mohdhafiz22@ymail.com

Pm alamat plss..nk tlg mmbe iammisshunny@gmail.com

Pm alamat plss..nk tlg mmbe iammisshunny@gmail.com

bro.. pliz send me the adress.. hkkh1116@gmail.com

con u give the adress.. hkkh1116@gmail.com

bro.. pliz send me the adress.. hkkh1116@gmail.com

Plez pm to my email...
zhilmi90.yahoo.com..
Please help me....

how much for the cost? can you email me the address. marissa_alaska@yahoo.com

pm adress clinic minda_1peratus@yahoo.com

Wasap almat n no telefon plss 0172741123

Boleh tak saya dapat alamat dan kos dia semua sekali.??

pls email to me the clinic's name, address & tel no to dinie789@gmail.com, tq

Please email detail of the clinic to noradrinalin@yahoo.com

Please email detail of the clinic

Janganla abort plzzz... kalau xnak baby tu bagi pada saya.. saya married belum ada rezeki..
email me.. sesiapa yang xmampu or xnak baby tu..purple_violet1610@yahoo.com

please send me the address
born_radio1@yahoo.com

born_radio1@yahoo.com please pm me the address

blh bg alamat kat mana klinik tu kt ainnurfarah93@yahoo.com

blh bg alamat..ainnurfarah93@yahoo.com

pm alamat pls. email: mattpredator@rocketmail.com

pls email alamat klinik ke fizaja8309@gmail.com

pls pm alamat ke fiza_ja@yahoo.com

Pm alamat please janexavierine@yahoo.com

Pls pm ke janexavierine@yahoo.com

Pm alamat please janexavierine@yahoo.com

Pls sent address to rma9594@hotmail.com

Tolong bagi saya alamat tu please. Email saya rajaasyrul94@gmail.com

Tolong send alamat tu kat saya perlukan sgt2 ne email ja kat saya...
eresbhazwan@gmail.com

Tolong send alamat tu kat saya perlukan sgt2 ne email ja kat saya...
eresbhazwan@gmail.com

boleh saya dapatkan alamatnya? saya kawin mude.dah ada anak sorg pun baru ni.kecik lagi.but than baru ni jugak i get preggy balik.juz nak jarakkan je.please urgent.
danadiah96@gmail.com

Email me plsalamat klinik . Muhdazrialiff@gmail.com

Minta email alamat klinik berkenaan kepada saya.. aizuddin5892@gmail.com

Blh pm address ke lilacs_lolita@yahoo.com tq

Hai..pm address n nama klinik tu plz himawari_2810@yahoo.com

Huhuhu, rasa bersalah nak gugurkn kndgan. Mula2 husband ok je pstu bwk dia pegi beli ubat n cari klinik utk gugurkn dia mcm mengelak2 je. Anak 1 premature skg dah 7bulan. Now pregnant mgkn dlm sebulan lebih. And skg ni hati mmg xnk anak lg sb bby 1 kecik lg and masih lg trauma masa kena jahit bby 1tu. ��

Kalau belum bersedia untuk menambah anak, elakkan dari awal. Kalau ada ada dalam perut JANGAN digugurkan pula. Dosa kita yang lalu pun banyak jangan ditambah dosa besar yang baru.

Please pm your adreess to me.. ameir_abbden@yahoo.com

Can you tell me the address? meaalyy@gmail.com

kat area mne ya
shawal.fitri@yahoo.com

boleh email sya x alamat klinik tu.brapa harga kos nye??
farah_nurulain@yahoo.com

Boleh email ke saya tak nama klinik tu dan harga.harap ada yang sudi membantu.
Misslavender63@gmail.com

Boleh email ke saya tak nama klinik tu dan harga.harap ada yang sudi membantu.
rathy181292@icloud.com

Boleh emel sy nama klinik tu, xoxokobi@gmail.com

name klinik dimana ? boleh tlg .. penting sngt .. emel .. shiputshidut@gmail.com

name klinik dimana ? boleh tlg .. penting sngt .. emel .. shiputshidut@gmail.com

I need the address n know the cost.. Urgent pleas.. Arejiempikachu@gmail.com

I need to the the address n the cost. Urgent!!! Arejiempikachu@gmail.com

Pls..tlong bagi alamat itu..saya memerlukan..dan nombor fon sekali

I appreciate your comment so let s say something
EmoticonEmoticon

Artikel Terbaru

Google+ Followers

Followers

Ping Blog

Blogged.my

Blogged.my

blogr.my

Auto Ping

Ping your blog, website, or RSS feed for Free