Liga Super Negeri Sembilan vs Perak 17/7/2010

Ni aku patut tulis dlm diary/blog. Dah 12 thn aku ddk kat sini baru inilah kali pertama aku jadi penonton perlawanan bola sepak kat Stadium Paroi. 1st time msk a few yrs ago itupun tgk player training so msk free padahal nak jln kaki pn blh spai (nak bg tau punya la dkt).

Anak2 punya la exited sbb dah lama ajak p. Memang best la the feeling tu...Nasib baik tak beli ticket grand stand, kalu tak tak dpt nak merayau2.

Nt la upload gmbr dh mengantuk sgt nih.

I appreciate your comment so let s say something
EmoticonEmoticon

Artikel Terbaru

Google+ Followers

Followers

Ping Blog

Blogged.my

Blogged.my

blogr.my

Auto Ping

Ping your blog, website, or RSS feed for Free