Funtasy House Trick Art | Tarikan Terbaru di IpohFuntasy House Trick Art | Tarikan Terbaru di Ipoh | Jalan-jalan lagi di Ipoh, banyak juga tempat yang menarik. Sementara menunggu Movie Animation Park Studios (MAPS) dibuka bulan Julai nanti kita jelajah tempat lain dulu.

Seperti menjadi trend, kini ramai pengusaha yang membuka perniagaan 3D art, lukisan yang kelihatan 'hidup' di dalam gambar. Untuk mendapatkan gambar yang menarik, kita kena menggayakannya mengikut kesesuaian atau tema gambar. Kalau nak kena sembelih tu buatlah muka takut, jangan tersengih-sengih pula. Kalau lalu jambatan yang kecil dan tinggi buatlah muka cemas macam nak jatuh. 
Aku suka memotret gambar kengkawan yang sporting. Istimewanya di sini ada dekorasi dapur terbalik. Satu je... takdelah pening kepala aku macam masuk rumah terbalik. Bila turn aku, aku pilih gambar yang selamat jer... duduk kat buaian atau dalam kelopak bunga heheh..

Bangunan ini berdekatan Masjid Sultan Idris II, ais kepal, barber shop yang berusia 30 tahun, Yasmin at Kong Heng dan Hotel Cititel Express. Moh kite ke Funtasy House Trick Art dengan kengkawan!
 Katak ni sukakan jantanlah.


Funtasy House Trick Art
16, Jalan Market
30000 Ipoh
Perak, Malaysia

Waktu perniagaan:
Isnin -  Jumaat : 9 pagi – 6 petang
Hujung minggu & cuti umum : 9 pagi – 8 malam


Harga tiket :

RM15 untuk dewasa
RM10 untuk kanak-kanak dibawah 4 tahun, pelajar (dengan kad pelajar) dan warga emas
old)

Post a Comment

1 Comments

Feel free to leave your comment below. Thank you.