Recents in Beach

header ads

Klinik gugurkan kandungan

Aku pernah buat entry tentang pengguguran janin kat sini.

Dalam 1st paragraph lagi orang yang matang boleh faham intonasi dan mood penulis tetapi malangnya ada jugak yang tak faham, maybe golongan ini berumur sekitar belasan hingga 20an. Mungkin masih kurang pengalaman hidup hanya lebih pengalaman seks.

Soalan aku:
Apa kes pulak aku nak promosikan klinik hampeh tu?

Orang yang terlibat dan bersubahat memang tak kisah tapi aku tak nak go into the hell dengan doktor tu.

Post a Comment

5 Comments

  1. salam

    saya baca entri tu, dan mmg sedih dengan masyarakat sekarang, seolah tiada rasa belas dan perikemanusiaan.

    cuma hairan, kenapa dalam komen entri tu lebih ramai yang bertanyakan adress klinik tersebut, hm, kalau bersangka baik, mgkin mereka nak report dsbg. wallahua'lam

    ReplyDelete
  2. myilham, sebab tu keluar entry yang ini pulak. hati menolak untuk bersangka baik lagi :(

    ReplyDelete
  3. aq trpaksa nk cari klinik tu coz mmber aq mengandung n xth sape bapak babay tu!!!arghhh!!kesian sgt aq kt dye

    ReplyDelete
  4. anon, kat baby tu tak kesian ke? Bagaimana pulak kehidupan kawan awak tu di akhirat nanti..tak kesian? Baby yang bakal dibuang tu akan menahan dia dari msk ke syurga tau.

    Janganlah gugurkan kandungan tu, itulah implikasinya yang dia patut tanggung. Mintak dia bertaubat dan belalah anak tu sebaik-baiknya. Mudah-mudahan dengan keikhlasan dia tu Allah ampunkan segala dosa. Yakinlah Allah maha pengampun

    ReplyDelete
  5. tolong kawan dgn hantar baby tu ke syurge ? mcm ok je aku tgk ?

    ReplyDelete

Feel free to leave your comment below. Thank you.