Silap booking lah!

omg! omg! Aduhaiii....

 Hr ni aku dpt kalender 2011 and...  trip aku sudah kena time sekolah pulak. Masa aku booking hari tu aku main agak2 je ikut cuti sklh thn ni, rupa2nya lari seminggu..arghhh. Kalau sehari dua blh tahan lagik, ni OMPEK hari!

 Aduh...camana nih...apakah alasan yang bakal kutulis ke guru besar nanti?

1) Maaf cikgu, kami terpaksa mengikut suami/bapa yang terpaksa bertugas ke luar daerah
2) Tiket kapal terbang fully booked
3) Cuti sklh tak cukup panjang
4) Mak saya guru besar jadi bila2 saya blh bercuti (boleh?)

Camana wehhh?...


Post a Comment

2 Comments

  1. ayohai... len kali, sbl book... bukak website KPM, nengok takwim dulu....

    ReplyDelete
  2. i did google tp tak teringat lansung nak ke website KPM. Aku dah bg tau bos tapi tak bg tau trip yg mana so dia blur lagi kot...tu yg tak kena leter tu

    ReplyDelete

Feel free to leave your comment below. Thank you.