Sabah - Day 1 Part 2

Lps rehat2 kat rumah skjp kami klr balik ke Tanjung Aru. Masa 1st time ke sini in 2008 kami berpusing2 mencari tempat parking siap tersesat ke kg nelayan. Bila dpt prkg je pusing blkg tgk anak2 semua dah ternganga so kami tak p jauh dr kete lah time tu. This time kami p around 5pm tunggu sunset sambil makan2.

Beli kudap-kudapan dulu...bau jagung bakar tu mmg harum tp aku rasa aku lbh suka jagung rebuslah sbb lembut.




Pose sikit. Cantik tmpt ni dgn rumput yg panjang tu kalau ambil gambar pakai gaun putih huuiiiiii....cantik bangat!



Tambah sayap lagi kak



Buntut, mau?



Bukan main bosa lg kerang nyah





Anak buah aku ni dok heret dinasour yg di beli kat Universal Studios Singapore. Aku ntah bila taun la nak spai kat situ..mahai wehhh



Nak dijadikan cerita, kami ni bukanlah lapar mana pun cuma saja nak mengunyah. Aku tanya harga kerang RM15 sekilo! Umang aiii...maha ea pulak! Yg lain2 aku tak tanya sbb dah tentu mahal so aku order kerang kecik 1/2 kg dgn sotong saiz sedang sekor (dua2 bakar), 3 ais 2 air panas.

Tungu punya tunggu punya tunggu....45 minit baru siap hantar kerang. Aku dah nak cancel je sotong tu bila dia hantar. Aduhaiii...telan je lah sbb dah order nko...


Bila nak bayar nko tau berapa???? 43 hengget! Tak tau lah silap kira ke ataupun bakar tu kira lain pulak. Gerai tu terletak berdepan gerai keropok lekor di Food Court Tg Aru. Aku takkan ke situ lg. Confirm.

I appreciate your comment so let s say something
EmoticonEmoticon

Artikel Terbaru

Google+ Followers

Followers

Ping Blog

Blogged.my

Blogged.my

blogr.my

Auto Ping

Ping your blog, website, or RSS feed for Free