House Manager takde sekejap




PM and Finance Minister cum Hse Mgr nak p exercise kaki dlm 5 hari. Aku dah pesan kat my sister mcm2 tp aku yakin dia tak boleh ingat semua so aku jot down in detail...nampak tak aku tulis rotan kat mana? Kalu dah tak donga bona tibai skt.

Actually my brother yg sepatutnya take this task but fortunately my sis dah keja kat sini i bg kat dia je la. Plus pointnya anak aku suka dia masak sambal ayam/ikan. Saturday dia blh balik kg angkut bdk2 ni sekali.


Post a Comment

0 Comments