Actvt malam

Org lain dok kat rmh mlm2 aku dok besidai kat kompleks sukan..no..no..not lepaking..p belajaq.

Aku ada la sesekali pg tmpt ni bawa anak2 w/pun depa ajak p tiap2 mgu. Wuiii..tak koso den do..den ado byk kojo n depa pun takmo belajar ikut time yg aku bagi so aku takmo la layan depa punya permintaan. Tak kusangka pulak ada senamrobik mlm2 ni. Best jugak laki pmpuan sume ada. Ada sorang bdk tu mcm boring je siap baca buku dpn org2 yg dok bersenam tuh.

Aku tempek gambar2 yg tak edit lagi..malas le pulak nak menambah kojo dah dkt2 subuh ni.


Dulu aku pnh joint actvt ni tp dkt area rmh aku la..beria-ria memula tu siap beli kasut, sebulan lps tu tak p dah.....dh malas. Aku ni bkn kaki bersukan, mmg selalunya hangat2 taik lembu jer.


Lagi kak..lagi!


Try panning...msh blm terer


Gelanggang ni bukak 24 hrs. Giler...masa bila nak tdo bang?


Takut dia kat aku...alaaa..dpt jugak!


Gedebuk!!



Slow n steady je brader nih. Kalau aku 1 round je dh pancit agaknya


Dia ni suka tol posing depan aku jd model free


Ni geng pompuan pulak. Ada tournament agaknya tu yg sume gelanggang penuh dgn team berlatih.


Korang je la training ye..akak nak gossiping nih


Kaki skodeng




* Pictures taken guna available lights aje sbb takut mengganggu dan takut kena hempok dgn kamera (w/out permission kannn..)

I appreciate your comment so let s say something
EmoticonEmoticon

Artikel Terbaru

Google+ Followers

Followers

Ping Blog

Blogged.my

Blogged.my

blogr.my

Auto Ping

Ping your blog, website, or RSS feed for Free