[YES] 2 Flat untuk dijual !

Tags

Orang sibuk dengan Year End Sale aku pun nak terlibat jugak. So...caling you guys yang berminat dan hati tergaru garu nak start or menambah investment in properties. Orang kaya seluruh dunia semua ada banyak properties SEBAB nilainya yang semakin bertambah berbanding kereta yang depreciate in value.

Sebagai perbandingan, kalau you beli kereta kan, kereta tu keluar je dari kedai value dah turun 20% tapi hartanah pulak you beli hari ni dan jual esok pagi (macamlah boleh kat Malaysia ni hikhik...) nilainya boleh naik melebihi 20%. Tak caya? percayalah.

Mak ayah kita yang bekerja kampung pun mampu beli tanah takkan uolls yang bekerja siang sampai ke malam nak menyewa sampai ke tua? Rumah kecik takpe asalkan kita punya betul tak?? Daripada uolls bayaq 7,200 hengget setahun kepada tuan rumah adalah lebih baik bayar housing loan sendiri.

Pilihlah mana yang berkenan ye ...

1) Blok A, tingkat 2, Jalan Perdana 3/2, Pandan Perdana ---RM97,000 (dirunding)
- 2 bilik 1 bilik air, dekat kedai runcit, kedai makan, sebelah bus stop, dekat dengan LRT Pandan Jaya, dekat GMI, sebelah Taman Shamelin, dekat Pandan Lake Club, ada tasik rekreasi dekat situ, dekat sangat nak KL, tenanted.

 Senang nak ke sini ikut MRR2.

FLAT PANDAN PERDANA FOR SALE

 Gambar ni aku google saja...selagi tenant tak keluar dan payment okay aku jarang nak pi sana.

2) Blok 47, tingkat 5, Seksyen 7 Shah Alam ---RM135,000 (dirunding)
- 3 bilik 2 bilik air, dekat i-city/Uitm/Unisel/Jakel, berdekatan sekolah, kedai runcit, surau, jiran yang baik, tenanted.

Rumah yang ini nak dijual bersekali 5 set katil, tilam & almari; juga...set meja makan, peti ais dan mesin basuh. Pinggan mangkuk periuk belanga sekalilah! Sesuai sangat untuk investment. Orang lain sewakan rumah kosong sampai RM1,000 sebulan tapi i tak sampai hati....



Aku dah pernah post tentang rumah ni dulu masa menerima penyewa.

Deposit cuma 10% from the selling price dan kepada sesiapa yang dapat memperkenalkan serious buyer kita bagi upah kat awak. Banyak gak la upah tu....lebih daripada gaji minima, dapat la beli sport rim baru.

Sila hubungi ruggedmom@gmail.com 

Thank you.

I appreciate your comment so let s say something
EmoticonEmoticon

Artikel Terbaru

Google+ Followers

Followers

Ping Blog

Blogged.my

Blogged.my

blogr.my

Auto Ping

Ping your blog, website, or RSS feed for Free