Jalan-jalan, makan-makan

Tags

Biasa datang Seremban tak? haaa...ni nak rekomen makan kat Mama One Stop Bakery & Cafe dokek Kg Sentosa. Orang sini kekadang sobut kampung Mah Fah. Kiranya simpang ke kafe ni bertentangan dengan simpang ke stadium Paroi. Selain donuts and pastries ada juga laksa dan nasi lemak.

Dulunya cuma kedai kek biasa, kecik je tapi sikalang haa...manyak busat dan ramaiiiii orang time minum petang. Donutnya padat tapi lembut ish ishh....baru pekena pagi tadi. Donut almond ada, nestum, oreo, biasa...kek, karipap, egg tarts, cream puff.... Hari Ahad tutup yer



Berdekatan cafe ni ada juga kedai makan yang lain. Cendol, rojak, nasi ayam dan macam-macamlah tapi sesiapa yang dah merasa cendol bus stand Kuala Pilah pasti akan buat comparison. Nak buat macam mana...dah memang sedap.

Dan yang pentingnya area sini adalah kampung tanpa wayar, siap ada homestay di depannya. Jangan ko minum secawan tapi duduk sampai petang sudahlah, mentang-mentang free wifi.

donut donut donut donut donut......

I appreciate your comment so let s say something
EmoticonEmoticon

Artikel Terbaru

Google+ Followers

Followers

Ping Blog

Blogged.my

Blogged.my

blogr.my

Auto Ping

Ping your blog, website, or RSS feed for Free