Recents in Beach

header ads

Sabah.. a visit to Desa Cattle Farm

Sabah.. a visit to Desa Cattle Farm | 3 hari 2 malam dengan dimasukkan sekali aktiviti pejabat adalah tidak cukup untuk melawat sekitar Kota Kinabalu dan Kundasang. Poring Hot Spring kita skip sebab kawasan tu ke dalam sikit, Kinabalu Park pun kita tak dapat pergi tapi itu disebabkan kawasan tersebut ditutup untuk acara climbathon. Takdo joki nampak eh.

Sementara menunggu semua bersiap kami berfoto sakan depan hotel dulu. Ni nak cuci mata puas puas. Masyaallah..subhanallah... apakah perkataan yang lebih baik?



 Base camp la tu kot. Aku sungguh kagum dengan manusia hebat yang dapat mendaki gunung setinggi Gunung Kinabalu ni. Kita ni kekadang office tingkat satu pun turun naik guna lif. 




 Suko bona sampai meloncek hahaa....print saiz besar cun jugak ni. Bunga-bunga yang kat entrance dulu tu dah tak ada la :((







Kalau nak tengok lembu di sini diperah susunya datanglah pukul 3 petang.



Untunglah deme....pakej siap dengan photographer sekali.

Post a Comment

4 Comments

  1. Mcm2 style bergambar..ada yg terbang..ada yg lompat..ha..ha.. lately banyak btl baca blog kwn2 cerita pasal Kundasang...

    ReplyDelete
  2. Farikica, orang muda bolehlah melompat...

    Dah pergi Kundasang ke belum? I masih teringin ke sana lagi

    ReplyDelete

Feel free to leave your comment below. Thank you.