Recents in Beach

header ads

Assalamualaikum dan selamat menyambut 1434H. Semoga kita semua dirahmati dan dilimpahi rezeki di tahun baru ini. Mudah-mudahan dosa kita yang dahulu dan akan datang diampunkan Allah. Amin.

Lama sangat tak update blog ni... yang Vietnam dah tersangkut hik hik... aku pun dah lepas ke Surabaya-Malang-Semarang then ke Kota Kinabalu. Tomorrow nak buat ulangkaji ke Aceh kemudian ke Vietnam semula huiyaiiii.... larat ke aku nak update?

Post a Comment

1 Comments

Feel free to leave your comment below. Thank you.