Showing posts with label MAS. Show all posts
Showing posts with label MAS. Show all posts

Hanya RM15.41 untuk ke World Cup @ Brazil 2014!

Tak percaya? Percayalah!

Ini bukan skim cepat kaya ya TAPI u all hanya perlu menyimpan RM15.41 sehari untuk tgk World Cup 2014.

Return tickets KLM
(to Rio de Jeneiro)                  RM15,000 (harga hr ni BUKAN 2014)
Hotel @ RM500 p/d x 5 days RM 2,500 (kalau nasib baik blh tmpang masjid)
Meal & bla..bla..                     RM5,000
                                               ----------
                                               RM22,500 per pax
                                               =======
* Harga tdk termasuk telephoto lens atau body yg baru

Itu untuk sorang je. Kalau bwa isteri/suami/awek kali kan 2. Start simpan dr hari ni ye.

Blh chk kat sini http://www.klm.com/travel/my

If u pay peanuts what will u get?

Kalau kita nk Air Asia, agak2 dpt tak layanan mcm business class passenger di Malaysian Hospitality (MAS)? But of course their cabin crew polite too.

If we warded kat Kelas 3 hsptl gomen, u nak demand mcm berehat kat Gelneagles Intan?

If u only mampu guna local car/s, bersyukurlah. Jgn la ckp kat tokey kete tu, aku dah bayar RM40k semua takde..seat tak empuk, boot kecik, tak laju, bla..bla..bla..

Get it?

Artikel Terbaru

Google+ Followers

Followers

Ping Blog

Blogged.my

Blogged.my

blogr.my

Auto Ping

Ping your blog, website, or RSS feed for Free