Showing posts with label pbns. Show all posts
Showing posts with label pbns. Show all posts

Gambar2 Liga Super NS vs Perak

Ohhh baru kutahu rupa2nya Ayu Raudah ada kat Stadium Paroi hai tu..meneman, menonton n memberi semangat kpd Zaquan Adha le tu. Lan Pet2 pn ada katanya... Kalau lah ku tahu sedari awal boleh la aku buat muka kesian kat mintak msk kat restricted are tu...huhuhu..terlambat sudah!

I've tried to upload sekaligus 10 pics tp tak klr pulak but u can look thru my fb for the other pics. Photos taken using Canon 550D + 18-200mm. Masa amik gmba jauh2 ni la teringat balik kat 70-300mm yg dah ku let go bln 4 hr tu hmmmm..

Liga Super Negeri Sembilan vs Perak 17/7/2010

Ni aku patut tulis dlm diary/blog. Dah 12 thn aku ddk kat sini baru inilah kali pertama aku jadi penonton perlawanan bola sepak kat Stadium Paroi. 1st time msk a few yrs ago itupun tgk player training so msk free padahal nak jln kaki pn blh spai (nak bg tau punya la dkt).

Anak2 punya la exited sbb dah lama ajak p. Memang best la the feeling tu...Nasib baik tak beli ticket grand stand, kalu tak tak dpt nak merayau2.

Nt la upload gmbr dh mengantuk sgt nih.

Artikel Terbaru

Google+ Followers

Followers

Ping Blog

Blogged.my

Blogged.my

blogr.my

Auto Ping

Ping your blog, website, or RSS feed for Free