Showing posts with label n9 futbol. Show all posts
Showing posts with label n9 futbol. Show all posts

Kelas fotografi

Mlm ni belajar 'water droplet'. Very interesting! Susah juga nak 'menangkap' air ni, set continuous shutter pun ada yg tak kena lansung. Kena smbung blaja kat rmh ni

Senangnya dalam hati...

Hari ni dpt loan statement dr bank, alhamdulillah....skt lg nak selosai loan rmh ni. Suke sgt! Bila tunjuk kat my hubby, "knapa byk lg ni?". Laa...dah byr skt2 tgl byk la...

If we manage to settle it by nxt ye-insyaallah- means i/o kna byr for 25 yrs we only pay for 11 yrs. Mudah2an berjaya. I've told my husband rmh yg kita ddk ni kna settle cepat2 bimbang jugak kalau both of us mati cepat sapa la nk uruskan hutang piutang (eventho ada MRTA), nak tukar nama lagi...bkn skt kejanya tu oooiii kalau dah masuk ke Amanah Raya.

Gambar2 Liga Super NS vs Perak

Ohhh baru kutahu rupa2nya Ayu Raudah ada kat Stadium Paroi hai tu..meneman, menonton n memberi semangat kpd Zaquan Adha le tu. Lan Pet2 pn ada katanya... Kalau lah ku tahu sedari awal boleh la aku buat muka kesian kat mintak msk kat restricted are tu...huhuhu..terlambat sudah!

I've tried to upload sekaligus 10 pics tp tak klr pulak but u can look thru my fb for the other pics. Photos taken using Canon 550D + 18-200mm. Masa amik gmba jauh2 ni la teringat balik kat 70-300mm yg dah ku let go bln 4 hr tu hmmmm..

Artikel Terbaru

Google+ Followers

Followers

Ping Blog

Blogged.my

Blogged.my

blogr.my

Auto Ping

Ping your blog, website, or RSS feed for Free