Showing posts with label mat rempit tukar tiub malaysia travel life accident eksiden negeri sembilan. Show all posts
Showing posts with label mat rempit tukar tiub malaysia travel life accident eksiden negeri sembilan. Show all posts

Sad day for our family

Arnd 3.30 pg smlm my mum called telling me that my cousin eksiden n nazak kat hspital Melaka. @ 4am dia cl lg bagi tau dah meninggal. Innalillah...

So far dah 3 org cousins yg passed away semuanya muda2 belaka, 20, 30 and terbaru ni 19. Aku tak kuasa nk tanya sbb musababnya kat mak pak dia almaklum org tgh sedih sgt takkan aku nak tanya mcm polis lak. Aku tunggu je la org lain yg kepochi2 tanya and psg telinga. Dengarnya dia keluar simpang and suddenly DAMMMM!!!....kena langgar dgn mat rempit. Bdn sblh kanan teruk-tengkorak kanan pecah, pipi kanan terkopak, kaki kanan patah 3 dn ln2. Tapi masa jenazah dh spai kat rmh dah siap kapan pipinya pun dah berjahit kemas so aku takde la nengok keadaan yg sgt mengerikan tu xcept his own family and family mak teh. My aunt sgtlah sedeynya, ye la anak kan, yg ke2 pulak meninggal tu. Sblm almarhum blk ke Melaka dia blk rmh my aunt mcm biasa then bila nk balik mlm tu dia peluk cium maknya yg kebiasaannya skdr bersalam. Then bila motor dh bergerak dia brek and says "Bye mak..sayang mak!"-sthing yg tak pernah dibuatnya. Semoga dia sntiasa mendapat rahmat Allah dan dijauhi azab.

Yg melanggar pulak dgrnya cuba bangun tapi rebah n ada kat icu. Mudah2an dia pulih and dpt habuan!

Eventhough aku tak rapat dgn almarhum due to distance rmh and age gap tp pasti ada sdkt sbnyk kenangan manis masa hidup dulu to be remembered. Al Fatihah

Artikel Terbaru

Google+ Followers

Followers

Ping Blog

Blogged.my

Blogged.my

blogr.my

Auto Ping

Ping your blog, website, or RSS feed for Free