Showing posts with label gosip astro tv9 alkuliyyah tv3 imam muda jurugambar wanita female blogger top blogger. Show all posts
Showing posts with label gosip astro tv9 alkuliyyah tv3 imam muda jurugambar wanita female blogger top blogger. Show all posts

Sikap manusia

Aku heran btl la dgn sesetengah orang dpn ckp lain blkg lain pulak. Sekarang ni aku selalu btl nmpak org mcm ni, ada beberapa org yg mcm ni. Aku tak suka bergaul dgn spesis ni bkn sbb aku baik tapi takmo terjebak dgn keje2 bt ketupat nih. Kutuk rival la customer sndiri la tp masa berdepan bkn main manisssss lg muka. Lagi 1 suka menjanjikan bulan dn bintang, bila tiba masa tak blh nak sediakan pas tu salahkan org sana sini. Apa aku membebel ni? Nak lps perasaan jap!

Masa aku bt keje yg aku bt sblm ni -yg skrg agak krg aktif- i hv a set of friends yg positve thinking. Pembawaan syarikat kot...spaikan ada sesetengah tu kalau ada sesapa aje yg start cite -tive dia akan angkat punggung. Cite2 -tive ni kalo disumbat dlm kepala otak hari2 mmg kita akan jd -tive la sdkt sebanyak. Keje dulu tu w/pun lumayan kpd yg rajin berusaha tapi it's a 'no-no bussines', susah gak nko nak dpt customer ...so tak perlulah nk tambahkan lg masalah dgn ngumpat2 org nih.

Keje yg aku bt skrg ni mcm dunia artis lak aku rasa bergossip memanjang. Kekadang aku terpaksa dgr. Itu 1 penyiksaan kpd aku sbb aku secara semulajdinya tak suka amik pot hal org. Ni makcik pakcik sepupu sepapat aku pn tau. Buang masa beb! Masalah aku sndiri pun ada byk, tak kuasa nak fikir hal org pulak. Yg paling tak best bila mintak pendapat aku ttg musuh dia...adoiii..tak reti nak jwb.

Artikel Terbaru

Google+ Followers

Followers

Ping Blog

Blogged.my

Blogged.my

blogr.my

Auto Ping

Ping your blog, website, or RSS feed for Free