Showing posts with label fotografi perkahwinan. Show all posts
Showing posts with label fotografi perkahwinan. Show all posts

Ramadhan ke-5 1431H

Askm.

Sekejap je dh 5 hr posa..pejam celik pejam celik bulan dpn dh nak raya. Pejam lagi celik lg bln Dec dah nak prepare yuran sklh anak pulak. Cepat beno masa berlalu.

U all mkn apa hr ni? I mls mask nasi sbb sejak puasa ni dh 2 kali buang nasi lebihan smlm..membazir! So hari ni aku buat steam boat jer. Beli kue tiaw 1/2 kg kut kut ada yg nak mkn berat skt. Tak lama sblm pkl 6 jiran sblh hantar laksa johor pulak rezeki..rezeki..mmg org posa murah rezeki. Bila my hubby balik dia goreng kue tiaw pulak (masa gmbr ni di capture kue tiaw blm siap lagi).  Tuuuu dia.......yg nk mkn 2d 2k je

Rangka ayam yg dh masak pindahkan pulak dlm rice cooker, senang nak peghangat. Steam boat yg ala kadar je sbb bhn2 lain kena beli sepeket tp2 jenis, confirm akan msk tong sampah kalo tk hbs nt. So....apa yg ada jer lah!



Laksa Johor jiran sblh bagi. Selalunya dia buat time raya je tp hr ni spesel sbb anak dia nk fly balik ke obesi mgu dpn.


Jadi byk le pulak juadah hr ni plus kue tiaw yg tgh dgoreng oleh en. suami. 

Kelas fotografi

Mlm ni belajar 'water droplet'. Very interesting! Susah juga nak 'menangkap' air ni, set continuous shutter pun ada yg tak kena lansung. Kena smbung blaja kat rmh ni

Artikel Terbaru

Google+ Followers

Followers

Ping Blog

Blogged.my

Blogged.my

blogr.my

Auto Ping

Ping your blog, website, or RSS feed for Free