Showing posts with label family. Show all posts
Showing posts with label family. Show all posts

Kelas fotografi

Mlm ni belajar 'water droplet'. Very interesting! Susah juga nak 'menangkap' air ni, set continuous shutter pun ada yg tak kena lansung. Kena smbung blaja kat rmh ni

Gambar2 Liga Super NS vs Perak

Ohhh baru kutahu rupa2nya Ayu Raudah ada kat Stadium Paroi hai tu..meneman, menonton n memberi semangat kpd Zaquan Adha le tu. Lan Pet2 pn ada katanya... Kalau lah ku tahu sedari awal boleh la aku buat muka kesian kat mintak msk kat restricted are tu...huhuhu..terlambat sudah!

I've tried to upload sekaligus 10 pics tp tak klr pulak but u can look thru my fb for the other pics. Photos taken using Canon 550D + 18-200mm. Masa amik gmba jauh2 ni la teringat balik kat 70-300mm yg dah ku let go bln 4 hr tu hmmmm..

Liga Super Negeri Sembilan vs Perak 17/7/2010

Ni aku patut tulis dlm diary/blog. Dah 12 thn aku ddk kat sini baru inilah kali pertama aku jadi penonton perlawanan bola sepak kat Stadium Paroi. 1st time msk a few yrs ago itupun tgk player training so msk free padahal nak jln kaki pn blh spai (nak bg tau punya la dkt).

Anak2 punya la exited sbb dah lama ajak p. Memang best la the feeling tu...Nasib baik tak beli ticket grand stand, kalu tak tak dpt nak merayau2.

Nt la upload gmbr dh mengantuk sgt nih.

Mom's official duty

Free from sound of crying, yelling, fighting sometimes a great relief for me. For 2 days all my children stayed at my parents house. They too i believe wanted to be away from me for a while. Hahahah...no study time!

But once, i've cried in the kitchen when i came home from work at 11pm with nobody inside. No husband, no children. The life was so empty. Usually, eventhough they've slept, i can see and touch their hair and kiss their face.

For a moment i'm thinking how lonely i will be when my children move out frm our house to pursue their career and more lonely when my husband pass away.

Lets value our family!

Artikel Terbaru

Google+ Followers

Followers

Ping Blog

Blogged.my

Blogged.my

blogr.my

Auto Ping

Ping your blog, website, or RSS feed for Free