Hotel Review | Pullman Putrajaya Lakeside

Hotel Review | Pullman Putrajaya Lakeside | Hotel ini ialah sebuah penginapan lima bintang di tepian Tasik Putrajaya yang diuruskan oleh Accor Hotels.


Dengan rekabentuk unik, stail lama dengan fasiliti terkini, Pullman Putrajaya Lakeside menawarkan 281 bilik, suite dan apartment. Biliknya nampak elegan dengan tilam yang masih sedap untuk meluruskan pinggang. Ditambah pula dengan bantal besar tu... selesa betul menonton tv. Dalam bilik pula ada bath tub... syok aih. Paling penting, wi fi percuma. 

Ia turut dilengkapi dua kolam renang, gimnasium, spa dan ruang bersantai yang luas. Malam tu nampak pasangan anak-beranak bermain badminton di bawah bilik.

Okay, disebabkan ai tak duduk lama sangat dalam bilik kerana banyak aktiviti luar yang dibuat seperti menelusuri Tasik Putrajaya dengan Cruise Tasik , jadi ai bagi komen ringkas sajalah ya.


My komen
Lokasi.....5*

Hospitality..... 5*
Kami disambut dengan persembahan tarian bertenaga daripada staf bertugas. Di waktu lain pun mereka sentiasa tersenyum, helpful. I sebagai guest rasa sangat dihormati.

Bilik/interior design.....4*
Bilik selesa tapi nampak lama.

Makanan.....3*
This is base on our dinner. Salad aku suka, dessert pun, cuma seafood yang dibakar tu kureng sket. 


Ni yang aku tak kuasa ni... bos suruh masuk perbarisanlah...jogetlah.. jadi maskotlah 😁 tapi mereka memang best!

Welcoming food and drinks yang sedap. Tak cukup satu weh..

Jadikan clock tower tu sebagai meeting point dengan kawan dan famili yang berlainan bilik.

Not so big but comfortable and nice.

ahh...so sweet...


Senja nan merah di Putrajaya

Bila stay kat resort yang best ni jangan terbaring je dalam bilik. Pepetang rajinkanlah diri jogging di tepi tasik. Manalah tahu berpeluang terserempak dengan @syedsaddiq 😃 (YB kan ajak jogging sasama). Tetiba.


Pullman Putrajaya Lakeside
No.2, Jalan P5/5, Presint 5
62200 Putrajaya, Wilayah Persekutuan, Malaysia
Tel. +60 (3) 8890 0000
Email : info@pullmanputrajaya.com

Artikel Terbaru

Google+ Followers

Followers

Ping Blog

Blogged.my

Blogged.my

blogr.my

Auto Ping

Ping your blog, website, or RSS feed for Free