Tags
Assalamualaikum dan selamat menyambut 1434H. Semoga kita semua dirahmati dan dilimpahi rezeki di tahun baru ini. Mudah-mudahan dosa kita yang dahulu dan akan datang diampunkan Allah. Amin.

Lama sangat tak update blog ni... yang Vietnam dah tersangkut hik hik... aku pun dah lepas ke Surabaya-Malang-Semarang then ke Kota Kinabalu. Tomorrow nak buat ulangkaji ke Aceh kemudian ke Vietnam semula huiyaiiii.... larat ke aku nak update?

Google+ Followers

Followers

Ping Blog

Blogged.my

Blogged.my

blogr.my

Auto Ping

Ping your blog, website, or RSS feed for Free